Title

Artist

La Sauleda empata el derbi baix-empordanès contra el Calonge

Escrit per el 15 de Juny de 2021

• Aquest empat a 2 permet a la Sauleda garantir la permanència a la Tercera Catalana.
  • Els autors dels gols palafrugellencs han estat Jordi Plana i Xavi Mora.

Aquest dimarts l’AD Sauleda ha aconseguit definitivament salvar la categoria amb un empat contra el Calonge al camp del Gregal (2-2), el tercer d’aquest curs. A falta de només dos partits perquè s’acabi la temporada, els palafrugellencs han disputat aquest encontre corresponent a la jornada 14 intersetmanal per recuperar-lo i, havent sumat un punt, aconsegueixen un total de 18 a la classificació i l’11 plaça del grup 17 de la Tercera Catalana per certificar la permanència en la segona jornada consecutiva que el conjunt taronja aconsegueix puntuar a casa sota les ordres d’Alex Sepu.

En els primers minuts, el Calonge es va avançar al marcador amb dos gols, un al minut 8 i un altre al minut 12. Però Jordi Plana va retallar distàncies posant l’1 a 2 per tancar la primera part (17′). I va ser a la segona meitat quan Xavi Mora va marcar el gol de l’empat per la Sauleda (68′).

Després d’haver estat el jugador decisiu per rascar un punt aquesta jornada al Gregal, Mora ha explicat que volien més contra el conjunt calongí:

El davanter voldria haver guanyat contra el Calonge / PERE SUBIRANA

A més, el davanter també ha destacat el fet que la Sauleda ja ha aconseguit la permanència amb Sepu a la banqueta:

Mora, content per salvar la categoria amb el Sauleda / PERE SUBIRANA

Igualment, el davanter ganxó ha explicat als micròfons d’aquesta emissora que la seva intenció és quedar-se al Sauleda per la temporada vinent, deixant així el FC Palafrugell. De cara al pròxim partit contra el Cal Aguidó, el líder del grup, Mora pensa que els jugadors taronges han de gaudir del partit:

Xavi Mora analitza el que resta de temporada / PERE SUBIRANA

Per tant, el pròxim dissabte, la Sauleda es desplaça fins a Blanes per jugar contra el primer classificat de la seva lliga. Així, només restarà aquest i un darrer partit de nou al camp del Gregal contra l’Arbúcies per posar punt final a aquest curs. Es podrà escoltar la narració del partit Cal Aguidó – Sauleda el pròxim dissabte a partir de les 17.45 hores.