Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Editen un catàleg digital de grups d’havaneres

Escrit per el 13 d'Abril de 2021

  • La Fundació Ernest Morató edita aquest nou catàleg per facilitar la consulta i contractació de les formacions.

La Fundació Ernest Morató ha editat un catàleg digital de grups d’havaneres associats a l’entitat. El catàleg recull un total de 30 grups i solistes que interpreten havaneres en el conjunt de Catalunya i les Illes Balears.

El recurs també proporciona informació sobre cada formació, facilitant les dades de contractació i el material de promoció de cada grup. En definitiva, com comenta Enric Frigola, president de la Fundació, l’objectiu és donar un cop de mà a les formacions.

En aquest sentit, Frigola explica que el grup Port Bo va tenir un 70% menys d’actuacions el 2020 respecte el 2019. Per tant, apunta que va ser “un any sec per a moltes formacions“.

D’altra banda, el catàleg recull també les dades descriptives i tècniques dels grups d’havaneres,  la discografia i un vídeo de mostra que les institucions i persones interessades en contractar els serveis d’un grup o solista d’havaneres poden escoltar a través del Youtube.

En aquesta línia, el president de la Fundació, destaca que a diferència dels catàlegs en paper que s’havien editat anys enrere, el format digital permet actualitzar les novetats que hi hagi. 

La Cantada de Calella un mirall per a la resta de cantades

Després d’un estiu “sec” pel que fa a nombre d’actuacions, des de la Fundació encaren aquest estiu amb més optimisme. Malgrat ser conscients que no s’assoliran les xifres del 2019, creuen que tornarà a ser un estiu amb força cantada d’havaneres.

Enric Frigola, sobre aquest optimisme, també remarca la importància que la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell es pugui celebrar. Apunta que “és un cop psicològic que pot fer que altres ajuntaments es decideixin a fer les seves cantades”.

La publicació ha comptat amb el patrocini del grup empresarial Bardinet-Rom Pujol. El catàleg es pot descarregar a través del web de la Fundació i altres portals especialitzats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).