Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Duo Elan, un viatge per la poesia i la cançó lírica amb arpa i veu

Escrit per a 4 d'Agost de 2021

  • Aquest vespre a les 22 h, l’Esglèsia de Sant Pere de Calella de Palafrugell acollirà l’actuació musical del Duo Elan.
  • Contactem amb l’Anabel Real, la veu soprano del duo, amb la intenció de conèixer més sobre el format presentat pel duo i el programa previst.

Aquest vespre a les 22 h, l’Esglèsia de Sant Pere de Calella de Palafrugell acollirà l’actuació musical del Duo Elan. Amb la intenció de conèixer més sobre el format presentat pel duo i el programa previst, contactem amb l’Anabel Real, la veu soprano del duo.

En primer terme, preguntada sobre com es va formar el Duo Elan, l’Anabel recorda els anys d’estudi a l’Escola Superior de Mùsica de Catalunya (ESMUC) on va conèixer a l’Esther Pinyol; l’arpa del duo.

Sobre el concert d’aquesta nit, la soprano Anabel Real la defineix com una actuació que ofereix un format molt íntim, proper i càlid. Alhora, declara que la programació del concert està pensada per aprofitar aquesta intimitat que crea la combinació d’arpa i veu.

En aquest punt de l’entrevista, l’Anabel Real declara que la seva professió és traductora d’intèrprets. En aquest sentit, presenta el programa com un viatge per diferents llengües. Es tractarà doncs d’un recorregut a través de la mélodie française i el Lied alemany, passant per les illes Britàniques i Noruega, fins a arribar a Espanya i Catalunya.

En segon lloc, sobre el repertori Real el descriu com “representatiu de diferents èpoques i llengües“. Tot plegat, sempre respectant la delicadesa del format d’arpa i veu.

Finalment, recordar que disposeu de tota l’agenda de Joventuts Musicals de Palafrugell a l’enlllaç adjunt. Altrament, també podeu accedir al programa de l’espectacle del Duo Elan a l’enllaç adjunt aquí. A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb l’Anabel Real, soprano del Duo Elan, al reproductor de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *