Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dues noves defuncions a la residència de Palafrugell

Escrit per a 3 d'Abril de 2020

  • Amb els casos confirmats avui les víctimes pugen a 10. El nombre de casos confirmats s’eleva a 24 i hi ha 6 pacients que presenten símptomes.

Segueixen les males notícies relacionades amb el centre Palafrugell Gent Gran que gestionen des dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà. L’actualització d’avui divendres informa que s’han produït dues noves defuncions a la residència de Palafrugell a causa del coronavirus.

En global a la comarca del Baix Empordà segueixen havent-hi 173 persones amb coronavirus. D’aquestes, 32 estan ingressades a l’Hospital de Palamós i en el que hi ha 13 pacients pendents de resultats. El nombre de morts al centre hospitalari continua sent de 4.

A Palafrugell, però, continuen les males notícies. Així, avui s’han de sumar dues noves defuncions a la residència que eleven a 10 el total de morts. A més, des del SSIBE també informen que hi ha nous positius per la malaltia. En aquest sentit, en la darrera actualització, el nombre de pacients de la residència Palafrugell Gent Gran amb coronavirus és de 24. D’altra banda, hi ha 6 casos que presenten símptomes, tot i que encara estan pendents de resultats.

Per altra banda, el nombre de professionals que han donat positiu en els tests són 52, mentre que hi ha 47 que continuen aïllats a l’espera de rebre els resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *