Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Donar Sang #MODEON a Palafrugell

Escrit per el 2 d'Octubre de 2020

  • La campanya Donar Sang #MODEON, tindrà lloc el pròxim dissabte 3 d’octubre al casal parroquial de Palafrugell.
  • A causa de les mesures preventives, cal inscripció prèvia al web de Donar Sang.

Avui a Ràdio Palafrugell, hem comptat amb la participació de Meritxell Casacuberta, per explicar als i les nostres oients que aquests dies la seva participació és imprescindible.

En primer lloc, destaquem l’acte que es celebrarà aquest dissabte dia 3 d’Octubre al Casal Parroquial de Palafrugell. En el mateix acte, amb reserva prèvia, podrem participar com a donants de sang. Casacuberta ens explica els horaris i el procediment per poder realitzar la inscripció.

Seguidament, Meritxell ens explica que per inscriure’s a la donació, només cal nom, telèfon i correu electrònic. A més, ens recorda que els horaris en les inscripcions són orientatius, principalment per evitar cues d’espera

Per a la tranquil·litat de la població, hem preguntat a Meritxell sobre les altres mesures preventives. A causa de l’escenari post pandèmia actual, molts donants es tiren enrere. Però Casacuberta, assegura que és totalment segur i ens recorda cada una de les mesures que prenen des de Donar Sang.

Amb el confinament, Donar Sang no va poder realitzar les seves campanyes a Universitats, i han perdut un nombre important de donants joves.
Des de Ràdio Palafrugell, fem una crida a tota la població jove per participar el pròxim dissabte en l’acte de donació.

Recordem que podeu informar-vos a través del seu Instagram @donarsang. Dissabte 3 d’octubre, al casal parroquial, les donacions tindrán lloc de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

En darrer lloc, aprofitem l’ocasió per recordar que també està oberta la campanya per apuntar-se al registre de donació de medul·la òssia.

A continuació, adjuntem la conversa sencera amb Meritxell Casacuberta:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).