Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diumenge comença la votació presencial per decidir la data del Carroussel a plaça Nova

Escrit per el 1 de Setembre de 2023

  • A partir del dilluns, 4 de setembre s’obriran les votacions presencials a l’OAC i a Can Genís.

Comença la votació presencial del procés participatiu per decidir la data del Carroussel Costa Brava. Aquest diumenge hi haurà la primera sessió de votació presencial a plaça Nova i dilluns, s’obren els punts físics de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a Can Genís. El procés consta d’una sola pregunta que s’ha de respondre amb “sí” o “no” per mantenir la celebració del Carroussel al diumenge de la segona Pasqua o el primer cap de setmana del juny.

Els diumenges 3 i 10 de setembre s’instal·larà el punt de votació presencial a plaça Nova. Estarà obert de 10 a 13 hores i en cas de pluja, es traslladarà al vestíbul del Teatre Municipal de Palafrugell. La regidora de participació ciutadana, Marta Vim, explica que serveix per ajudar les persones que no saben com fer la votació telemàtica. 

A més, del 4 al 15 de setembre es podrà votar presencialment de 9 a 13 hores a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’avinguda de Josep Pla, i de 16 a 20 hores a Can Genís, al carrer del Progrés, 15.

Per participar-hi, cal estar empadronat a Palafrugell i tenir 16 anys o més. Cal presentar el DNI i el vot és confidencial. A més, qui vulgui, pot votar en línia amb la participació telemàtica fins al 15 de setembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).