Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dissabte i diumenge arriba el Cap de setmana ibèric, entre les activitats setmanals del Museu del Suro

Escrit per el 4 d'Octubre de 2023

  • També, faran el cicle de concerts de tardor de Joventuts Musicals de Palafrugell amb Jordi Molina Quintet.

Dissabte i diumenge arriba el Cap de setmana ibèric per explicar la història dels ibers del poblat de Sant Sebastià de la Guarda i com era la societat a la comarca fa uns 2.600 anys. Per altra banda, entre les activitats setmanals del Museu del Suro, també hi haurà els concerts de Joventuts Musicals de Palafrugell.

Dissabte, 7 d’octubre a les 17.30 hores han organitzat el cap de setmana ibèric amb l’activitat “Indigets, qui és qui?”. És una visita dinamitzada amb un joc de cartes per conèixer com era el dia a dia dels ibers, fa uns 2.600 anys a l’Empordà. El punt de trobada és el jaciment ibèric de Sant Sebastià de la Guarda i cal inscriure’s al 972 30 78 25. En parla Laura Requena del Museu del Suro.

Diumenge, 8 d’octubre a les 12 hores continuarà el cap de setmana ibèric. Han organitzat una visita guiada accessible en llengua de signes en català a Sant Sebastià. Parlaran de la població, la cultura, els papers dels habitants o el domini visual per la defensa. Cal inscriure’s al 972 30 78 25 i l’activitat és gratuïta.

Requena destaca que treballen per potenciar l’accessibilitat.

El Museu d’Arqueologia de Catalunya impulsa les jornades del Cap de Setmana Ibèric. Les fan un cap de setmana l’any en diversos jaciments ibèrics de Catalunya.

Per altra banda, el dissabte a les sis de la tarda, hi haurà el cicle de concerts de tardor de Joventuts Musicals de Palafrugell amb Jordi Molina Quintet al Museu del Suro. El preu és de 15 euros i ja es poden comprar les entrades en línia o a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell.

També, continua en marxa l’exposició de pintura “L’univers femení de Vidal Planellas” del palafrugellenc Ferran Vidal.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).