Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dissabte arriba el festival de Cultura Urbana amb concerts, grafits, ball i rap improvisat

Escrit per a 16 de Març de 2023

  • Les activitats començaran a les 15 hores al pati de Can Genís.

Dissabte a la tarda comença el festival de Cultura Urbana al pati de Can Genís de Palafrugell. Les activitats inclouen concerts, exhibicions de grafits i de ball, una batalla de rap improvisat i s’emmarquen en les Setmanes Joves 2023.

La jornada de cultura urbana començarà a les 15 hores amb una exhibició de grafits de Rockone y Kone. A les 17 hores, una mostra de ball amb Scratchies, Scratch & Itch i S de sangre. I també, una exhibició de break dance amb Beat Bang Rockers Crew. A les 18 hores hi haurà la batalla de rap improvisat. Qui vulgui participar-hi, ha d’enviar un missatge d’Instagram a Beatsker. Ho explica l’Iker Vidal de l’organització.

El dissabte també s’organitzaran concerts i sessions de discjòqueis. El cartell inclou CBDREAMS, Deadly Gyals, Babaflow, Belén Natalí, Solo Kos i Kharloss Selektah.

A més, també hi haurà servei de barra, venda de productes i el punt lila de l’Espai Dona de Palafrugell. Totes les activitats són gratuïtes. En cas de pluja, la jornada de Cultura Urbana se celebrarà als Ametllers.

L’organització explica que volen donar a conèixer la cultura underground força desconeguda. Expliquen que el festival s’havia celebrat anteriorment a Palafrugell i que l’han volgut recuperar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *