Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dispositiu policial per la revetlla de Sant Joan

Escrit per el 23 de Juny de 2021

  • Incrementaran la presència d’agents als nuclis de platja per evitar actituds incíviques.
  • Han perimetrat la zona de les barques per evitar que les persones s’hi acostin per la perillositat d’incendi.

El dispositiu policial per la revetlla de Sant Joan a Palafrugell posarà la mirada en les platges. No obstant això, també hi haurà diverses patrulles al centre del municipi. David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell i el sergent Joan Roca detallen el dispositiu centrat en els nuclis de platja.

La revetlla de Sant Joan és la primera festivitat d’ençà del relaxament de les restriccions per la pandèmia. Unes setmanes enrere, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, avançava que no era viable tancar les platges del municipi. En aquest sentit, la Policia Local ha elaborat un dispositiu per mantenir la seguretat al litoral palafrugellenc. Així, David Puertas avança que hi haurà algunes zones de les platges restringides, com per exemple la de les barques.

Al voltant del civisme, Puertas apunta a la importància de no deixar la brutícia a les platges.

D’altra banda, recorda que la ordenança municipal prohibeix el consum de begudes alcohòliques a les platges. En aquesta línia, explica que han reforçat el servei, per fer front als possibles conflictes que puguin originar una minoria.

Controls d’alcoholèmia i drogues

Per fer front a les actituds incíviques, Puertas destaca que a través del Servei Català del Trànsit hi ha en marxa una campanya de control d’alcohol i drogues. Així, durant la revetlla de Sant Joan a diversos punts del municipi hi haurà controls.

Per la seva banda, el sergent de policia comunitària, Joan Roca, detalla que han planificat patrulles a partir de les 6 de la tarda i fins a les 3 de la matinada.

Durant aquestes hores intentaran que els grups de joves mantinguin les mesures de seguretat durant l’ús de material pirotècnic.

Així, en aquest punts més calents del municipi es destinaran 4 patrulles per dur a terme aquesta feina. Per últim, també han recordat la prohibició d’encendre fogueres ni llançar petards en zones boscoses.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).