Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dijous es farà una sessió participativa del Pla de salut de Palafrugell

Escrit per a 7 de Juny de 2023

  • La sessió participativa de Can Genís se suma a l’enquesta que es pot respondre en línia durant el mes de juny.

Dijous, 8 de juny es farà una sessió participativa de la ciutadania per pensar propostes de millora de la salut de Palafrugell. Les conclusions es tindran en compte a l’hora d’elaborar el Pla de salut de Palafrugell 2023-2028. Serà a Can Genís de 17 a 19 hores.

El pla té com a objectiu identificar les necessitats de la població per millorar-ne la salut i el benestar. A més, fins a acabar el mes, es podrà participar en l’enquesta que es pot trobar al web de l’Ajuntament.

Fa uns mesos es va començar la primera fase de diagnosi del pla per identificar els problemes i les necessitats percebudes. Ara, ha començat la fase de Pla d’Acció per definir les propostes de millora de la ciutadania, professionals i persones amb responsabilitat política. En parla Sònia Martinoy de l’àrea de Benestar Social.

Joan Bonet, el director del CAP de Palafrugell, explica a Ràdio Palafrugell que la salut “no és només no tenir cap malaltia”, sinó que hi ha altres aspectes que hi influeixen i que ho detecten des dels centres sanitaris.

Amb el pla de salut es vol conèixer com afecta el soroll, la contaminació, l’entorn natural per passejar, les relacions personals o les condicions sociolaborals de la població. En parla Maria José Merino, cap de l’àrea de Benestar Social.

El grup motor del Pla de salut està format per membres de l’Ajuntament de Palafrugell, el CAP de Palafrugell i l’Agència de Salut Pública de Catalunya. L’empresa Amb Salut s’encarrega d’assessorar i acompanyar en el procés d’elaboració del pla.

A la sessió participativa de la ciutadania del dijous, 8 de juny s’hi suma una nova sessió el dimecres, 14 de juny a les 12 del migdia pel personal tècnic. També, a Can Genís.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *