Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Detenen a Palafrugell un home en cerca i captura

Escrit per el 19 de Desembre de 2019

  • La detenció es va produir després d’una persecució pels carrers de Palafrugell.

La Policia Local de Palafrugell va detenir la setmana passada un home en cerca i captura. L’home se’l buscava per una ordre d’ingrés a presó i una ordre d’escapoliment de centre penitenciari. Al detingut, veí de Palafrugell i de 50 anys, també se l’imputa un delicte de conducció temerària. L’home ha ingressat a presó.

La detenció es va produir quan una patrulla va detectar l’home conduint una motocicleta per l’avinguda Generalitat. El veí de Palafrugell va fer cas omís a la Policia i va intentar fugir. Això va originar una persecució com explica David Puertas a Ràdio Palafrugell.

David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell

Finalment, va poder ser arrestat després que caigués, sense conseqüències a l’alçada del carrer Torroella.

La persecució va ser gravada amb la càmera corporal que un dels agents duia col·locada a l’uniforme. Aquesta nova eina implantada l’estiu passat permet filmar i comptar amb imatges enregistrades durant determinades actuacions. A més, també contribueix a millorar la seguretat tant de l’agent com del ciutadà.

Per David Puertas, el fet d’anar incorporant noves eines tecnologiques al cos policial és bàsic per poder fer una feina per proactiva.

A més, de comentar la detenció a Palafrugell de l’home en cerca i captura, amb Puertas també hem repassat els fets ocorreguts la setmana passa. Així hem parlat del robatori de 7 bateries de camió. Podeu escoltar les paraules del cap de la Policia Local de Palafrugell en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).