Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Martín: “Jo soc d’actuar amb sentit comú”

Escrit per el 22 de Gener de 2023

  • David Martín avança que està ultimant la llista electoral i que la presentarà aviat en un acte públic.

Junts per Palafrugell va presentar la precampanya electoral a la sala d’actes de Can Genís. David Martín, l’alcaldable del partit, va destacar que queda poc per tancar la llista electoral. També, va avançar que s’organitzaran actes amb la presència de representants nacionals, com els exconsellers Jaume Giró i Lourdes Ciuró.

A més, va presentar la imatge de la precampanya amb l’eslògan #RecuperemElSentitComú. S’acompanya d’una fotografia de David Martín amb un fons marítim i la senyera.

Martín va assegurar que ha fet gairebé 200 reunions en vuit mesos amb diferents col·lectius del municipi. Així, els ha exposat les línies del seu projecte polític i ha escoltat les inquietuds i necessitats. Aquestes inclouen el manteniment de les instal·lacions municipals existents, la neteja dels espais públics, la remodelació dels aparcaments del centre o la promoció del polígon industrial, entre altres. Critica l’increment de les taxes de l’equip de govern.

També, ha fet reunions sectorials amb grups reduïts per plantejar noves propostes.

A partir d’ara, el candidat assegura que incrementarà la comunicació a les xarxes socials, al web de la candidatura i amb campanyes porta a porta. A més, instal·larà carpes informatives als carrers per rebre els veïns. Seran cada dues setmanes. El 29 de gener s’ubicarà al barri del Pi Verd i al 12 de febrer, al Camp d’en Prats.

A més, a l’acte del dissabte al migdia, l’alcaldable de Junts per Palafrugell va anunciar que aviat presentarà els onze primers noms de llista electoral. Ho farà en “el primer gran acte públic”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).