Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Creu Roja Palafrugell rep 1.620 litres de llet

Escrit per el 7 de Juny de 2020

  • Central Lechera Asturiana ha tornat a mostrar la seva solidaritat envers Palafrugell.

La cooperativa Central Lechera Asturiana ha fet una nova mostra de solidaritat per ajudar els col·lectius més vulnerables. En aquesta ocasió, Creu Roja Palafrugell ha rebut 1.620 litres de llet de la marca ATO.

A finals del mes d’abril el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Farré ens explicava com havia gestionat l’arribada de 675 litres de llet provinents de Central Lechera Asturiana. Farré, comentava a Ràdio Palafrugell que els gràcies als contactes que havia establert quan vivia Astúries va poder aconseguir fer aquesta gestió.

Ahir dissabte, poc més d’un mes després arriba una nova mostra de solidaritat. En aquesta ocasió, però l’entitat beneficiària ha estat Creu Roja Palafrugell que ha rebut 1.620 litres de llet. No obstant això, la finalitat és la mateixa: que aquest producte arribi als més necessitats.

Joan Farré ha explicat que el delegat de la cooperativa asturiana a Girona ha estat qui, de nou, ha facilitat aquest donatiu. Així, a través de Creu Roja aquest producte de primera necessitat arribarà a les persones, famílies i col·lectius més vulnerables de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).