Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Farré (C’s): “És moment de sumar esforços”

Escrit per el 2 de Maig de 2020

  • El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Palafrugell detalla com va gestionar l’arribada de 675 litres de llet cedida per la cooperativa Centra Lechera Asturiana.

La residència Palafrugell Gent Gran, l’Asil i el Centre de Distribució d’Aliments han rebut aquesta setmana una important quantitat de llet provinent de la cooperativa Central Lechera Asturiana. Gràcies a les gestions de Joan Farré, regidor de l’Ajuntament de Palafrugell, han arribat 675 litres de llet. Un producte que ha estat repartit en aquests tres punts del municipi. Però, com s’ho ha fet el portaveu de Ciutadans per aconseguir tota aquesta llet?

Durant 12 anys Joan Farré va viure a Astúries, exercint com a mestre en una escola rural. Conjuntament amb la seva dona tenien una explotació ramadera de carn de vedella. Aquí és quan neix el contacte amb la cooperativa Central Lechera Asturiana.

Més enllà de les seves gestions, Farré també ha volgut agrair al comercial de la cooperativa i al grup Darnés de Mont-ras que ha fet possible la distribució de la llet. A més, avança que estan treballant per rebre més donacions d’aquest estil.

Així, Joan Farré apunta a que per fer front a les necessitats de la Residència, l’Asil i el CDA estan treballant per poder rebre més aliments d’altres empreses.

675 litres de llet a Palafrugell
Una part d’aquesta llet ha estat donada a Càritas Palafrugell

Moment de sumar esforços per Palafrugell

La situació de la COVID-19 està deixant cada setmana diferents mostres de solidaritat. Per Joan Farré, des de la vessant política és el moment de sumar esforços i deixar de banda els partidismes.

Des de fa setmanes tots els grups municipals estan treballant en un paquet de mesures per la crisi social i econòmica derivada del coronavirus. En aquesta línia, el portaveu de Ciutadans ha remarcat la bona sintonia de tots les formacions per arribar a un acord de ciutat.

Tot apunta que a mitjans de maig se celebrarà un ple extraordinari per presentar aquestes mesures. Per tant, queden 15 dies més de feina per arribar un consens.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).