Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Creu Roja Palafrugell impartirà un curs d’Atenció Sanitària Immediata

Escrit per el 25 de Gener de 2023

  • El curs començarà l’11 de febrer i s’impartirà els dissabtes.

Creu Roja Palafrugell impartirà un curs de socorrisme terrestre, també conegut com a Atenció Sanitària Immediata. El curs començarà l’11 de febrer fins al 18 de març, cada dissabte. Els dies 11 i 18 de febrer les sessions seran de 16 a 20 hores i la resta, de 10 a 13 i 14.30 a 18.30 hores.

La formació inclourà l’ensenyament de la teoria i la pràctica de tècniques de primers auxilis, com la cura de les ferides, el control d’hemorràgies, cremades, immobilitzacions i mobilitzacions. Ho explica Tomàs López de Creu Roja Palafrugell.

Té una durada de 30 hores amb un preu de 205 euros. Però, les persones que vulguin entrar com a voluntàries el tindran gratuït. Només han de comprometre’s a fer un mínim d’hores voluntàries en serveis preventius. En aquest cas, el curs serà de 40 hores perquè s’inclouran classes amb material de rescat i ambulància. S’ha de ser major de 18 anys.

Les classes s’impartiran al local de la Creu Roja Palafrugell, al carrer Ample, 130. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 972 30 09 92 o enviar un correu electrònic a palafrugell@creuroja.org o a tomas.lopez@creuroja.org.

Creu Roja Atenció Sanitària

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).