Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘Converses per la memòria’ per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Escrit per a 10 de Maig de 2021

  • Emmarcat en el Dia Internacional dels Museus, s’han elaborat unes píndoles audiovisuals anomenades Converses per la memòria.
  • L’objectiu ha estat recuperar la història del passat i connectar-la amb la història present i les seves generacions futures.

El Museu del Suro amb la col·laboració de Ràdio Palafrugell i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell presenten Converses per la memòria, per celebrar el Dia Internacional dels Museus (DIM) 2021. Laura Requena del servei educatiu del Museu i coordinadora del projecte, detalla l’objectiu d’aquesta iniciativa.

Des del Museu del Suro en col·laboració amb Ràdio Palafrugell i l’àrea de Joventut, s’han preparat un conjunt de podcasts audiovisuals. Converses per la memòria es basen en quatre entrevistes amb testimonis dels anys d’or de la indústria del suro i joves del territori.

Es tracta d’una acció en relació amb el Dia Internacional dels Museus d’enguany. Amb l’objectiu de recuperar la història del passat i connectar-la amb la història present i les seves generacions futures.

Atraure el jovent als Museus

Des del Museu del Suro, es plantegen reinventar les activitats que engloben les visites dels instituts a l’equipament cultural. Amb l’objectiu de viure una experiència “dinamitzada i motivadora” que porti al públic jove a tornar a l’equipament.

Amb la intenció de fer realitat Converses per la memòria, a través de les xarxes socials es va fer una crida a la participació. A continuació, la Laura Requena declara que un dels principals objectius és establir una conversa fluïda partint d’un tema d’interès en concret.

Per últim, afegir que els podcasts estan destinats a ser transmesos a partir de dimecres a través de la nostra emissora i pàgina web. A més també del web del Museu del Suro.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *