Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert benèfic per l’esclerosi múltiple al TMP

Escrit per el 24 de Novembre de 2021

  • Aquest diumenge 28 de novembre a les 18 h al TMP se celebrarà un concert benèfic per l’esclerosi múltiple al TMP.
  • El concert, organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple, serà la presentació del disc “La luna por la ventana” amb l’Indira Ferrer, Antoni Mas, Sveta Trushka i Mauri Campos.

Recuperem l’entrevista d’avui al Matinal de Ràdio Palafrugell amb la cantant palafrugellenca Indira Ferrer; i la tècnica de comunicació i campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), la Montse Prats. A continuació, coneixem el repertori del concert benèfic d’aquest pròxim diumenge, alguns detalls sobre la malaltia per esclerosi múltiple i la feina de la FEM.

En primer lloc, recordem que el concert benèfic d’aquest diumenge era una cita important per la FEM que es va deixar de fer a causa de l’arribada de la pandèmia. Respecte a la participació en la causa, la Indira comparteix que s’hi identifica de manera personal. Així mateix, Ferrer s’afegeix a la lluita amb tots aquells i aquelles que pateixen la malaltia i comparteix que es troba “molt feliç” de poder afegir el seu granet de sorra.

El concert consistirà en la presentació de l’últim disc de Indira Ferrer (soprano); Antoni Mas (piano i arranjaments); Sveta Trushkan (violoncel) i Mauri Campos (guitarra), titulat “La luna por la ventana”. A continuació, Ferrer detalla que es tracta d’un disc que ha tingut un procés d’elaboració molt llarg amb la pandèmia pel mig. El que finalment, ha estat beneficiós.

Convé ressaltar que el concert tindrà lloc el diumenge 28 de novembre a les 18 h al Teatre Municipal de la vila. L’aportació mínima per la FEM és de 10 € amb l’entrada inclosa. Tot seguit, la Montse Prats afegeix que també es vendrà el CD que s’interpretarà.

esclerosi múltiple concert benèic 2021
Indira Ferrer i Montse Prats als estudis de Ràdio Palafrugell

Esclerosi múltiple, la malaltia “de les mil cares”

D’altra banda, Montse Prats recorda quines són les característiques de la malaltia per esclerosi múltiple.

Des de la FEM, volen aturar l’impacte de l’escoliosi múltiple a les persones que viuen amb la malaltia (directament i indirectament) i sensibilitzar a la societat sobre la malaltia. A continuació, Prats fa menció d’alguns dels seus símptomes, els quals es manifesten de manera molt diferent.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb l’Indira Ferrer i la Montse Prats a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).