Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert d’Indira Ferrer-Morató per l’esclerosi múltiple

Escrit per el 15 de Febrer de 2020

  • Aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell, concert per l’esclerosi mútiple

Aquest diumenge el Teatre Municipal de Palafrugell viurà un concert d’Indira Ferrer-Morató per l’esclerosi múltiple i als seus familiars. El concert tindrà lloc a les 6 de la tarda i la soprano palafrugellenca estarà acompanyada per Antoni Mas al piano i Mauricio Campos a la guitarra.

En el decurs del recital, organitzat amb la Fundació Esclerosi Múltiple, es sortejarà una obra de l’artista Josep Maria Alarcón.

La coneguda artista ha destacat als nostres micròfons que se sent molt vinculada a l’esclerosi múltiple. En aquest sentit, l’Indira ha explicat que una familiar la pateix. La defineix com un monstre al qual molta gent s’hi enfronta amb un somriure als llavis i plens de valentia.

D’altra banda, l’artista palafrugellenca també espera que amb el concert s’ajudi a visibilitzar aquesta patologia més enllà de les persones que la viuen en primera persona.

L’esclerosi múltiple

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central.  L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

L’esclerosi múltiple també és coneguda com la malaltia de les 1.000 cares i es presenta en diferents símptomes en cada persona. Això dificulta el diagnòstic que es fa a través de diverses proves mèdiques que descarten altres malalties.

Així doncs, per ajudar a recaptar fons diumenge a les 18h tindrà lloc el concert d’Indira Ferrer-Morató per l’esclerosi múltiple. D’altra banda, amb l’Indira Ferrer-Morató també hem parlat dels reptes futurs. Això ho podeu trobar al següent arxiu.

Indira Ferrer-Morató

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).