Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert benèfic del grup Port Bo

Escrit per el 26 de Setembre de 2019

  • El concert del 53è aniversari del grup Port Bo destinarà la recaptació a Càritas Palafrugell per segon any consecutiu
  • Carles Casanovas, des de 1988 component del Port Bo explica els detalls a Ràdio Palafrugell

Dissabte a les 19h arriba una de les cites més esperades de l’any: el concert benèfic del grup Port Bo, emmarcat dins de l’aniversari de formació del grup. Precisament, enguany celebren 53 anys de la formació d’havaneres més emblemàtica de Palafrugell. Els beneficis de la venda d’entrades aniran destinats a Càritas. Així, per segon any consecutiu l’entitat palafrugellenca rebrà aquesta donació.

Carles Casanovas destaca a Ràdio Palafrugell que aquest concert el fan des de fa més de 25 anys per fer un donatiu a una entitat del municipi.

A més, Casanovas s’ha mostrat convençut de poder omplir el Teatre Municipal per oferir un concert fora del repertori habitual del Port Bo.

En aquest sentit, el membre del grup Port Bo apunta que volen fer un recordatori de cançons més antigues. De fet, peces que no solen interpretar habitualment.

Així doncs, aquest dissabte 28 a les 19h al Teatre Municipal de Palafrugell arriba el concert benèfic del grup Port Bo. Les entrades es poden adquirir, a un preu de 10€ a taquilla i, també, al web de ticketea.

Conversa íntegra de Rafel Corbí amb Carles Casanovas

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).