Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Beneficis per impulsar el projecte de reforç escolar de Càritas Palafrugell

Escrit per el 28 de Setembre de 2019

  • Marissa Grassot explica a Ràdio Palafrugell que la recaptació del concert d’aniversari del Port Bo aniran destinats a potenciar el servei de reforç escolar
  • El concert tindrà lloc dissabte a les 19h al Teatre Municipal de Palafrugell

Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per valorar que, per segon any consecutiu, el grup Port Bo hagi decidit oferir els beneficis del seu concert d’aniversari a la seva entitat. A més, ha avançat a què destinaran la donació. Així, els beneficis aniran per impulsar el projecte de reforç escolar.

Enguany el Port Bo celebra 53 anys i des de fa prop de 30 anys ho celebra fent un concert solidari. En parlàvem aquesta setmana amb Carles Casanovas i avui ho hem fet amb la responsable de l’entitat que rebrà aquest donatiu. Marissa Grassot destaca que això dona valor a la tasca que fan des de Càritas Palafrugell.

Donatiu destinat al reforç escolar

Aquest serà el segon any consecutiu que l’entitat rebrà el donatiu provinent dels beneficis del concert del Port Bo. En aquest sentit, Grassot ha recordat a què es va destinar la donació de l’any passat i a què en faran amb la d’enguany.

Així, si l’any passat van tenir 43 nens i nenes que van poder gaudir del reforç escolar, aquest any podran ampliar el servei. Ho avança a Ràdio Palafrugell, la responsable de l’entitat palafrugellenca.

A més d’ampliar el servei, el donatiu també els permet comprar els llibres i el material necessari. D’altra banda, també és una ajuda per pagar a la persona que tenen contractada per coordinar el projecte de reforç escolar.

Així doncs, tothom que ho vulgui pot adquirir la seva entrada directament a la taquilla del Teatre Municipal o bé a través del web de ticketea. Recordeu que els 10€ aniran íntegrament a Càritas Palafrugell que utilitzaran per impulsar el projecte de reforç escolar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).