Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la Festa Major de Palafrugell

Escrit per el 15 de Juliol de 2021

  • Avui s’inicien els actes de la Festa Major que s’allargaran fins el proper dimecres 21 de juliol.
  • Destaquen els canvis efectuats en la programació per l’afectació de la cinquena onada de la COVID.

Avui comença la Festa Major de Palafrugell 2021 que, finalment, serà més restrictiva del que havien pensat unes setmanes enrere. Gerard Prohias, cap de Cultura explica els canvis que s’han hagut de fer davant la cinquena onada de la pandèmia.

La Festa Major de Palafrugell s’ha vist afectada per la nova onada de contagis del coronavirus. En aquest sentit, la setmana passada ja va anunciar l’ajornarnament els concerts previstos per a joves. Una decisió que va afectar als ànims de les àrees de Cultura i Joventut i al Consell d’Entitats Juvenils com destaca Gerard Prohias.

No obstant i que va suposar un cop per la moral de l’organització, des del consistori tenien clar que no es poden permetre que activitats organitzades des de l’administració puguin suposar un risc per a la població. En aquesta línia, Prohias recorda que Palafrugell des de l’any passat ha estat un exemple a seguir per contenir el virus.

Així, superat aquest cop, afronten la Festa amb optimisme i amb l’esperança que la gent la pugui gaudir al màxim.

Reubicació dels concerts de les orquestres

D’altra banda, malgrat que en un primer moment els concerts de les orquestres Maravella i Costa Brava estaven previstos a l’exterior, també es va decidir que aquests es fessin al Teatre Municipal. Gerard Prohias defensa que l’equipament cultural des de l’inici de la pandèmia s’ha mostrat com un espai segur.

Per compensar el fet que només poden oferir el 50% d’ocupació del Teatre, aquestes dues orquestres oferiran una doble sessió. El cap de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell destaca que el ritme de venda d’entrades està essent més lent de l’habitual.

Amb tot, espera que com ha passat cada anys per la Festa Major, aquestes propostes omplin el Teatre, així com la resta d’activitats programades. Gerard Prohias també ha recordat que enguany es torna a fer l’ofici solemne en honor de Santa Margarida a l’església de Sant Martí. Podeu recuperar l’entrevista sencera amb el cap de Cultura al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).