Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la darrera tanda del cribatge a Palafrugell

Escrit per el 31 d'Octubre de 2020

A les 3 de la tarda ha començat l’últim torn per aquelles persones que vulguin fer-se la prova detectora del covid-19

Aquesta tarda de dissabte entre 3 i fins les 7 del vespre tota persona resident a Palafrugell d’entre 30 i 60 anys que vulgui, pot desplaçar-se fins a la pista annexa al pavelló poliesportiu per a fer-se la prova per detectar casos de Covid-19.

Segons ens informa Comunicació de l’ajuntament, ahir un xic més de 700 persones van fer-se la prova, i aquest matí hi han anat 453 conciutadans. Tot i ser bones xifres, animem a la gent a participar-hi i demostrar que Palafrugell és un municipi compromés. Falta moltíssima gent per anar-hi.

Segons Nacho Pascual, director del CAP de Palafrugell, tot i que el cribatge està anant prou bé, sembla que està una mica aturat a aquesta hora de la tarda. Per tant, animem a la gent a, si us plau, fer-se la prova. TOTS ENS HI JUGUEM MOLT!

L’alcalde del nostre municipi, Josep Piferrer, ens indica que tot i que el número de participants és molt similar a la mitjana dels que ho han fet en d’altres poblacions, el dispositiu que s’ha muntat a Palafrugell encara permetria fer-ne moltes més, tal i com també ens ho comentava en Nacho Pascual. L’alcalde anima als nostres conciutadans a participar-hi


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).