El FC Palafrugell manté la ratxa negativa a Begur

Escrit per el 21 de Novembre de 2021

• Tercer derbi baix-empordanès que perden aquest curs els de Jordi Codina.
  • Els blanc-i-negres porten quatre jornades consecutives sense sumar cap punt i cauen a la desena posició de dotze.
  • Per la seva part, la Sauleda i La Punxa han guanyat els seus partits aquesta desena jornada, mentre que el Mas Mascort ha descansat.

Aquest diumenge el FC Palafrugell no ha pogut trencar la mala dinàmica en el derbi baix-empordanès al camp del Begur, on ha perdut per 4 a 1. Així, els palafrugellencs ja porten quatre jornades consecutives sense sumar cap punt i tanquen la desena jornada amb 12 punts a la desena plaça de la classificació, essent avantpenúltims del subgrup 1B de Segona Catalana però a només cinc punts del segon classificat, el Farners, i havent encaixat 15 gols en els darrers quatre duels i havent marcat només tres dianes.

Els begurencs han aconseguit la segona victòria de la temporada avançant-se ja al marcador en el minut 3 de partit, després al 34 i finalment al 42 van tancar la primera part amb un 3 a 0 a favor. Per contra, a part del resultat ja coll amunt, els blanc-i-negres van perdre al seu capità, Marc Romero, que es va retirar lesionat també abans del descans.

A la represa, el tercer gol d’aquest curs de Joel Ferré (62′) – que sortia des de la banqueta- no va ser suficient per capgirar el resultat, afegint el quart gol per part del conjunt local al minut 87. Igualment, destacar de l’enfrontament que l’àrbitre va ensenyar fins a tretze targetes grogues, cinc per a jugadors del Palafrugell.

Unes dinàmiques negatives dels darrers partits en rebre massa gols que el defensa blanc-i-negre Eloy reconeix que s’han de millorar com més aviat millor:

El defensor polivalent admet que remen massa en el darrer mes per complicacions a la primera part / ALBA CABRERA

En aquest sentit, l’Eloy destaca que cal fer reset de les males sensacions del darrer més i aprendre dels errors:

El jugador del Palafrugell destaca la igualtat que hi ha en el subgrup / ALBA CABRERA

Per això, de cara al pròxim partit contra el Cal Aguidó al Josep Pla i Arbonès, Eloy vol destacar que de nou, el factor camp està al favor dels blanc-i-negres:

El Cal Aguidó és cinquè i ve de guanyar al Torroella per 5 a 1 / ALBA CABRERA

Dissabte 27 de novembre, onzena jornada, Palafrugell Cal Aguidó a les 16.45 hores.

Resultats dels altres equips del poble

Per la seva part, qui sí que ha tornat a la senda del triomf ha estat la Sauleda. El conjunt taronja ha guanyat per 2 a 1 a l’Hostalric i suma així tres punts després de cinc jornades sense guanyar, per col·locar-se desens de 18 amb quatre victòries, quatre derrotes i dos empats, precisament al grup 18 de Tercera Catalana.

Al grup 29 de Quarta Catalana, aquesta desena jornada La Punxa ha tornat a guanyar per quarta jornada consecutiva per 2 a 1 al Camallera i són quarts a la classificació de 17 equips amb sis victòries, un empat i dues derrotes), mentre que el Mas Mascort ha descansat aquesta jornada i són ara setens amb cinc victòries, un empat i tres derrotes.