Cesc Linares (CH Palafrugell): “Hem desaprofitat ocasions molt bones”

Escrit per el 27 de Febrer de 2023

• Cesc Linares, entrenador del Corredor Mató CH Palafrugell, afirma que “cal fer autocrítica urgentment”.

L’entrenador del Corredor Mató CH Palafrugell, Cesc Linares, afirma que “cal fer autocrítica de forma urgent” després de perdre 5-4 a la pista del Wings SD Espanyol. Afegeix que s’han fet molts bons partits durant la temporada, però ara no passa. Destaca que no hi ha gaires més oportunitats i “que no pot tornar a passar”.

El Corredor Mató CH Palafrugell va perdre a la pista del Wings SD Espanyol per 5-4, tot i que els palafrugellencs van anar per davant la primera meitat del partit. Marc Figa va estrenar el marcador al minut 12 amb un gol de penal i en només tres minuts, Felipe Castro i Adrián Candamio van dur el 0-3 al marcador. A cinc minuts d’acabar el primer temps, Pau Zamora del Wings SD Espanyol va marcar l’1-3.

A la segona meitat, els locals van capgirar el marcador amb els gols de Pol Villa (30′), Pol Claramunt (36′ i 47′) i Pau Zamora (48′). A un minut i mig d’acabar el duel, Marc Figa va marcar el 5-4 final. A més, hi va haver l’opció de marcar, de falta directa, el gol de l’empat final, però no va ser possible. L’entrenador de l’equip, Cesc Linares, es mostra satisfet amb la primera meitat, però no amb la segona.

Destaca que “es va escapar un partit que a priori el tenien controlat” i que es va perdre una oportunitat de situar-se al capdavant de la classificació. Lamenta no poder mantenir un partit amb un marcador favorable en un inici. Afirma que cal guanyar tots els partits que queden i que s’han perdut ocasions molt bones.

Afegeix que “potser els jugadors estan més còmodes del que haurien d’estar”.

I que “cal fer autocrítica urgentment” i trobar les solucions perquè no torni a passar.

Va ser el primer partit després de l’aturada de Carnaval. Els palafrugellencs són cinquens a la classificació de l’OK Lliga Plata Sud amb 26 punts. Aquest dissabte, 4 de febrer a les 20 hores els palafrugellencs rebran el Lleidanet HC Alpicat, els segons classificats amb 30 punts. A la primera volta, van perdre per 5-3.

Pel que fa a l’equip sènior femení, jugarà aquest divendres, 3 de març a les 21.30 hores amb l’HC Palau Plegamans. Correspondrà a la segona jornada de la segona fase a la Lliga Nacional Catalana Femenina.