Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


CARROUSSEL: Aquestes són les afectacions en el trànsit

Escrit per el 3 de Juny de 2023

  • Els carrers per on circularà el Carroussel es tallaran a partir de les 15 hores.

Aquest diumenge s’alterarà la circulació d’alguns carrers a partir del migdia pel 61è Carroussel Costa Brava. Són algunes de les mesures que ha preparat la Policia Local amb els altres cossos de seguretat en les últimes setmanes.

Es tallarà la circulació dels carrers de Torroella, les Cases Noves, de Torres i Jonama, Begur, la Lluna i de Barris i Buixó a partir de les 15 hores. Els talls afectaran els carrers perpendiculars al recorregut. A més, es limitarà l’estacionament a les 13 hores i es recomana aparcar els vehicles en aparcaments al voltant del centre de Palafrugell.

Per altra banda, la Policia Local demana que tots els assistents al Carroussel estiguin atents a les informacions que publiqui l’organització, els panells d’informació, en els transports públics o mitjans de comunicació.

En situacions d’emergència, si cal atenció sanitària es podrà demanar en els punts d’assistència. També, cal mantenir la calma, trucar al 972 30 62 92 o a qualsevol membre de l’organització, voluntaris de protecció civil o agents de la Policia o Mossos d’Esquadra.

Si cal evacuar la zona, s’ha de fer pels carrers perpendiculars al recorregut de la rua i en direcció contrària, evitar cridar o empènyer altres persones, en cas de no trobar a una persona coneguda cal informar-ho i es recomana no saturar les línies telefòniques amb trucades o enviament de missatges.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).