Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local de Palafrugell incorporarà imatges de drons en el protocol de seguretat del Carroussel

Escrit per el 31 de Maig de 2023

  • Els cossos de seguretat i emergències ultimen els protocol de seguretat pel 61è Carroussel Costa Brava que hi intervindran un centenar de persones.

La Policia Local de Palafrugell incorporarà imatges de drons en el protocol de seguretat del 61è Carroussel Costa Brava. Aquest dimecres la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i Creu Roja van fer una reunió de coordinació per acabar de polir el protocol de seguretat del diumenge.

El cap de la Policia Local, David Puertas, va explicar a Ràdio Palafrugell que fa un mes que van començar-lo a preparar i que mobilitzarà un centenar de persones.

El pla inclou quina ha de ser la disponibilitat dels diferents cossos, quins són els punts que s’han de cobrir, els principals riscos o la gestió de la mobilitat, entre altres. Els cossos de seguretat i emergències es coordinaran des d’un Centre de Coordinació avançat que se situarà a la comissaria.

Puertas explica que cada colla té un cap d’intervenció que és el primer d’actuar en cas que hi hagi un accident a l’espera de Protecció Civil i la Policia Local. En cas que sigui necessari, també hi intervindrien els Bombers.

A més, el cap de la Policia destaca que les afectacions en la mobilitat seran les habituals. A partir del migdia i quan hagi acabat el mercat, es limitarà el pas de vehicles als carrers de Torres i Jonama, de la Lluna, de Barris i Buixó i els adjacents. No es tornaran a reobrir fins que s’hagin fet les tasques de neteja.

Per aquest motiu, des del cos es demana que els visitants aparquin en els aparcaments que queden fora dels carrers més cèntrics de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).