Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Càritas Palafrugell repartirà 4.000 canelons

Escrit per el 22 de Desembre de 2021

  • La iniciativa ‘Canelons solidaris’ impulsada pel xef del restaurant SA Cova, Josep Maria Portas ha elaborat 20.000 canelons.
  • Els repartirà entre les diverses entitats socials de les comarques gironines.

A partir de demà Càritas Palafrugell comença a repartir els 4.000 canelons que els han arribat de la mà del xef Josep Maria Portas. Sota la campanya ‘Canelons Solidaris’, el cap de cuina del restaurant SA Cova de Platja d’Aro ha elaborat 20.000 canelons que es donaran a diverses entitats socials de les comarques gironines.

Per segon any consecutiu la campanya ‘Canelons solidaris’ arriba també a Palafrugell, de la mà del xef Josep Maria Portas. Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell recorda que repartiran 4.000 canelons faran entre les persones que atenen i a les que viuen en pisos tutelats.

Aquest producte tan típic del nostre país per Nadal arribarà, així, a les famílies i persones més vulnerables. De fet, a partir de demà és quan es començaran a repartir els canelons.

Per la seva banda, Josep Maria Portas, recorda que el fet de doblar el nombre de canelons elaborats respecte el 2020 és perquè cada vegada són més les famílies necessitades.

El xef del restaurant SA Cova de Platja d’Aro també ha volgut recordar, com va fer durant la recollida de joguines, que cal més implicació de les administracions públiques.

Prop de 600 famílies per any

En aquesta línia, Marissa Grassot remarca que des del mes de setembre han viscut un repunt de famílies que necessiten del seus ajuts. Així en les darreres setmanes han incrementat les persones que acudeixen a Càritas, que actualment ajuda a prop de 600 famílies.

El repunt viscut des del setembre denota, doncs, que l’estiu no ha estat tan bo per a les persones.

En tot cas, Grassot s’ha mostrat molt agraïda per aquest tipus d’iniciatives que ajuden a que l’entitat continuï tenint recursos. En aquesta línia, també recorda que una de les fonts de finançament de Càritas és la botiga del Terrasbastall. Així anima a tothom a donar aquells objectes, en bon estat, i que no utilitza.


Opinions dels lectors
  1. Blai Morlans el 24 de Desembre de 2021 a les 0:53

    Estem satisfets tot el colectiu de la Gent Gran, dels pisos tutelats, gaudirem d’ aquet Sant Esteve, dels canelons que any derrera any ens portan, gracies Regidora i Presidenta de Caritas.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).