Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La botiga del Terrabastall necessita voluntaris

Escrit per el 22 d'Abril de 2021

  • La botiga d’articles de segona mà és una de les fonts d’ingressos del Centre de Distribució d’Aliments.
  • Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell fa una crida per rebre nous voluntaris per poder obrir la botiga.

Càritas Palafrugell és l’entitat que gestiona el Centre de Distribució d’Aliments i les botigues del Terrabastall i l’Imperdible. Per poder oferir un bon servei, l’aportació del volutnariat és bàsica. En aquest sentit, Marissa Grassot, responsable de Càritas fa una crida perquè la botiga del Terrabastall necessita voluntaris per poder obrir els dimarts i dijous de 17 a 19:30h.

A causa de la pandèmia, la botiga del Terrabastall ha hagut d’estar tancada durant molts mesos. Des del 9 de març, però ha tornat a obrir les seves portes i ara fan falta més mans per poder mantenir el servei. Marissa Grassot, recorda que a més de voluntaris per a la botiga, també cal ajuda per anar a recollir i portar els articles.

A més, també fa una petició per a la gent que sàpiga restaurar mobles. En moltes ocasions reben donacions de mobles que estan molt bé, però que necessiten un rentat de cara.

En aquesta línia, Grassot lamenta que en les darreres setmanes no han pogut anar a recollir mobles de dos apartaments de Platja d’Aro a causa de la manca de voluntaris.

Font d’ingressos important

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’àrea de Benestar Social, fa una aportació econòmica perquè el CDA pugui atendre a les més de 500 famílies que atén. No obstant això, la botiga del Terrabastall és també una font d’ingressos importants com apunta Marissa Grassot.

Podeu trobar tots els articles i el funcionament de la botiga del Terrabastall a través del seu Instagram. De fet, gràcies a la xarxa social, han vist agumentada les visites a la botiga.

La responsable de Càritas Palafrugell recorda que s’hi pot trobar de tot: joguines, articles de casa, mobles, etc.. D’altra banda, recorda que les donacions han de ser de coses que estiguin en bon estat.

Per últim, Marissa Grassot recorda que malgrat que l’horari d’obertura és els dimarts i dijous de 17 a 19:30h, però que també es necessita ajuda per cobrir franges horàries diferents. Podeu recuperar l’entrevista íntegra al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).