Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana ennuvolat

Escrit per a 4 de Març de 2022

  • Es preveu el cel ennuvolat i la baixada dels termòmetres.

El primer cap de setmana del mes de març es preveu ennuvolat i sense la presència de pluges destacables. En aquest sentit, tampoc van arribar les precipitacions pronosticades, ja que van afectar més el sud. Ho destaca Josep Pascual de l’Observatori Meteorològic de l’Estartit.

Calella i temporal
Fotografia: Miquel Galceran

Pascual remarca que la nuvolositat vindrà ocasionada per un front associat a una depressió a la zona de Múrcia i València. A més, també per l’arribada d’aire fred provinent del centre del continent. En cas d’algun plugim, serà dissabte a la tarda.

Pel que fa al vent, no serà fort i provindrà de component nord. Aquest faria una treva dissabte, però es reactivaria diumenge.

Arbre florit
Fotografia: Miquel Galceran

L’observador meteorològic de l’Estartit afegeix que costarà veure les precipitacions, però que hi ha l’esperança que arribin a mitjans de la setmana vinent. No obstant això, remarca que cal esperar-se i estar atent a l’evolució dels models meteorològics.

Per acabar, aquest temps anirà acompanyat d’una baixada dels termòmetres durant el centre del dia, fins a 4 graus el diumenge.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *