Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana de xafogor

Escrit per a 8 d'Agost de 2020

  • Cap de setmana de xafogor amb algun núvol a la tarda.
  • El dissabte a la tarda bufarà vent de garbí i diumenge al matí, de gregal.
  • La temperatura del mar es normalitza amb l’efecte de la tramuntana dels dies passats, però es preveu que incrementi amb la calor dels pròxims dies.

Per aquest cap de setmana es preveu un increment de la temperatura a la muntanya i a l’interior a causa de l’aire calent a les capes mitjana i baixa de l’atmosfera. No obstant això, a casa nostra, la proximitat marítima afavorirà un menor increment, però la humitat relativa elevada provocarà sensació de xafogor. Ens ho explica l’observador meteorològic de l’Estartit Josep Pascual.

A les capes altes de l’atmosfera hi haurà inestabilitat que provocarà alguna tempesta en punts de muntanya a l’interior.

El dissabte a la tarda arribaran alguns núvols de ponent, un fet que també es repetirà el diumenge i que podria deixar alguna gota feble.

A la tarda del dissabte bufarà una mica de garbí i el diumenge al matí, es preveu vent de gregal.

Temperatura del mar normalitzada

La tramuntana de la setmana passada va permetre normalitzar la temperatura del mar i fer-la arribar als 23 graus. Malgrat tot, es preveu que les temperatures elevades d’aquests pròxims dies puguin incrementar-la. Recordem que durant els mesos de maig i juny es van assolir rècords de la temperatura marítima.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *