Cap de setmana de victòries del CH Palafrugell

Escrit per el 17 d'Abril de 2023

• El Corredor Mató CH Palafrugell va guanyar el CP Tordera per 0-5.

L’equip sènior femení del CH Palafrugell va guanyar l’últim partit abans del play-off d’ascens a l’OK Lliga. I el masculí va guanyar el CP Tordera a dues jornades d’acabar la lliga regular.

El CH Palafrugell femení va guanyar 1-5 a la pista del CH Caldes Recam Làser. Així, l’equip palafrugellenc ha acabat la segona fase de la Lliga Nacional Catalana Femenina en segona posició i 26 punts. Després d’ocupar la segona posició, l’equip entrenat per Òscar Pastor jugarà pròximament una fase de play-off per ascendir a l’OK Lliga, la màxima competició estatal.

A més, el CH Palafrugell va rebre un reconeixement a la 38a Festa de l’Esport per l’ascens a la Lliga Nacional Catalana Femenina.

Per altra banda, l’equip sènior masculí va guanyar 0-5 el CP Tordera. Tot i la victòria, el Corredor Mató CH Palafrugell continua quart amb 38 punts a la classificació de l’OK Lliga Plata Sud. El dissabte, 22 d’abril a les 17 hores rebrà el CP Alcobendas, l’actual setè classificat amb 30 punts. A la primera volta, van empatar a 3 en el desplaçament a la Comunitat de Madrid.