Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es reconeix el Club Handbol Garbí com a millor entitat esportiva

Escrit per a 17 d'Abril de 2023

  • També, es van reconèixer els esportistes Mariona Frigola, Xavier Mayoral i Esther Hidalgo.
  • Erundino Álvarez va rebre la Medalla de l’Esport de Palafrugell, Miquel Pucurull com a Convidat d’Honor i Marta Alemany com a Ambaixadora de l’Esport Palafrugellenc.

La Festa de l’Esport reconeix el Club Handbol Garbí com a millor entitat esportiva. També, els esportistes Mariona Frigola, Xavier Mayoral i Esther Hidalgo. Erundino Álvarez va rebre la Medalla de l’Esport de Palafrugell, Miquel Pucurull com a Convidat d’Honor i Marta Alemany com a Ambaixadora de l’Esport Palafrugellenc. Unes 200 persones van assistir a la gala al Teatre Municipal de Palafrugell diumenge al vespre.

A la categoria de millor entitat esportiva, es va reconèixer el Club Handbol Garbí. També, es va guardonar Mariona Frigola Mató del Patinatge Artístic Palafrugell com a millor esportista femenina; Xavier Mayoral Jové del Club Vela Calella com a millor esportista masculí i Esther Hidalgo Gómez del Club Rítmica Palafrugell com a millor entrenadora amateur.

Per altra banda, Erundino Álvarez Álvarez va rebre la Medalla de l’Esport de Palafrugell, per la seva vinculació en el món del futbol; es va reconèixer la tasca de Miquel Pucurull Fontova, corredor de maratons i escriptor, com a Convidat d’Honor; i Marta Alemany Sánchez, jugadora palafrugellenca de futbol que juga a Mèxic, com a Ambaixadora de l’Esport Palafrugellenc.

38a Festa de l'Esport

També, es va homenatjar la gent vinculada en l’esport palafrugellenc que s’han jubilat darrerament, com Josep Massa i Ramon Palahí. A més, es va recordar Marià Júdez, Jaume Granés i Pere Juscafressa. Ho explica el regidor d’Esports, Isidre Tenas.

Tenas agraeix la feina que fan tots els clubs de Palafrugell.

L’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, va destacar la rellevància de l’esport a Palafrugell i l’elevat nombre d’esportistes. A més, va comentar l’exemple que representen per les futures generacions.

Es va amenitzar amb la companyia de dansa CobosMika Company que va representar tres espectacles de dansa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *