Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Èxit de participació en el Campionat d’Espanya de Tennis Veterans a Llafranc

Escrit per a 8 de Juny de 2021

  • Conversem amb l’Isidre Tenas, regidor d’esports i membre de la comissió organitzativa del campionat.
  • A continuació, Tenas fa un balanç positiu del Campionat d’Espanya de Tennis Veterans al Club Tennis Llafranc.

El passat cap de setmana el Club Tennis Llafranc va acollir la 49a edició del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Veterans Individual i Dobles. El qual, seguint l’estricte protocol sanitari, va aconseguir reprendre l’acte que va ésser cancel·lat l’any 2020 per la COVID-19. Per conèixer més detalls sobre la jornada i fer-ne balanç, contactem amb el regidor d’esports i membre de la comissió organitzativa del campionat, Isidre Tenas.

En primer lloc, Isidre Tenas declara que el Campionat d’Espanya de Tennis Veterans es va celebrar per 5è cop a les instal·lacions del Club Tennis Llafranc. A més, destaca que hi va haver un èxit de participació important. Un fet que va resultar un motor econòmic pels establiments d’arreu del territori.

Després de la cancel·lació de l’any passat per la COVID-19, la competició va reprendre la seva activitat. Concretament, va tenir lloc el passat 29 de maig fins al 5 de juny. Amb uns totals de quasi 100 participants diaris.

Nova categoria +30 al campionat

D’altra banda, una de les novetats de l’edició d’enguany va estar la inclusió de la nova categoria +30. La qual se suma a la resta de fins a +85 en quadres masculins i femenins, tant individuals com dobles. A continuació, Tenas declara que això va suposar “que el nivell de joc de tot el campionat augmentés d’una manera molt gran”.

Tot seguit, el regidor d’Esports aprofita per mostrar el seu agraïment als establiments i clubs que han ajudat en l’organització del campionat. Així mateix, també declara que l’acollida del Campionat d’Espanya de Tennis Veterans suposa una dignificació del teixit esportiu de la vila.

Un altre punt important és que, la celebració ha estat possible gràcies a l’estricte protocol sanitari del campionat. Així ens l’explica el regidor d’esports Isidre Tenas a continuació.

Per últim, l’Isidre dóna públicament les gràcies al voluntariat del Club Tennis Llafranc i als i les participants en el campionat.

A continuació, podeu accedir a l’entrevista completa amb el regidor d’esports Isidre Tena.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *