Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Calen donants de plasma a Palafrugell

Escrit per el 26 de Febrer de 2021

  • Des del Banc de Sang i Teixits de Girona fan una crida perquè les persones que hagin superat la COVID s’apuntin a la donació de plasma de diumenge a Palafrugell.

Després de l’èxit de la donació de sang de dissabte passat, les previsions per a la donació de plasma d’aquest diumenge 28 no són tan optimistes. Per això, des del Banc de Sang i Teixits (BST) recorden que calen donants de plasma per a la donació que faran a Palafrugell. A més, posen el focus en les persones que hagin passat la COVID-19 en els darrers 3 mesos.

Diumenge 28 de febrer el Casal Parroquial de Palafrugell acull una nova jornada de donació de sang. En aquest cas, però, només es farà la selecció del plasma de la sang dels usuaris. Meritxell Casacuberta, tècnica de promoció del BST de Girona explica com es farà.

En aquesta conversa per a Ràdio Palafrugell, Casacuberta apunta que el plasma de les persones que han passat la COVID-19, serveix com a tractament per als infectats per coronavirus.

Per poder donar plasma s’han de complir una sèrie de requisits. Per exemple haver superat el COVID els darrers 28 dies, però menys de 3 mesos. La tècnica de promoció del BST recorda la resta de condicions.

Per últim, recordem que la campanya de Donació de Plasma tindrà lloc de 9 a 14 h al Casal Parroquial. És molt important la inscripció prèvia a través del web del BST o al 607 428 868.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).