Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bones previsions a les pastisseries de Palafrugell en les vendes de Mones de Pasqua

Escrit per a 2 d'Abril de 2021

  • Visitem diverses pastisseries de Palafrugell per conèixer quines previsions tenen en les vendes de Mones de Pasqua per Setmana Santa.
  • D’altra banda, també parlem sobre quin efecte s’observa en l’afluència de clients amb l’aixecament del confinament comarcal.

Segons informa l’ACN, el Gremi de Pastissers confia vendre prop de 700.000 Mones de Pasqua i apropar-se així a les xifres del 2019. Tot i això, calculen que la facturació baixarà entre un 15 i un 20% perquè continuen prohibides les trobades entre bombolles i, per tant, les mones seran més petites. Amb la intenció de conèixer quines són les previsions de venda de mones de pasqua a les pastisseries de Palafrugell, ens hem apropat a la pastisseria de Can Girbal, a Romans Cake’s i a la Merci.

Primerament, l’Eva Girbal comparteix que des de Can Girbal les previsions per aquesta Pasqua són bones. Afegeix que des del darrer cap de setmana, han notat un augment d’afluència de clients.

pastisseries de Palafrugell
Expositor de mones de la pastisseria Girbal al carrer Sant Sebastià de Palafrugell.

Sobre la pròxima temporada d’estiu, l’Eva ens avança que les vendes de pasqua acaben resultant una previsió del que podrà ser l’estiu.

Les tendències de consum d’entre la població han canviat

Altrament, convé destacar que les tendències de consum d’entre la població han canviat: un dels punts positius per a les pastisseries, és que ara les famílies celebren més a dins de casa i es consumeix més. L’Eva de Can Girbal, també comparteix la nostra opinió.

Per altra banda, la fi del confinament comarcal ha afavorit les pastisseries de localitzacions turístiques que es van veure especialment afectades per les restriccions. Així ens ho fa saber la Júlia Toledo de Roman’s Cake’s, els quals han observat que “la gent té ganes de recuperar la normalitat” i esperen una bona recaptació per Setmana Santa.

Galetes de pasqua de Roman’s Cakes a Instagram.

Seguint en el mateix punt, des de la pastisseria Merci situada a Plaça Nova anuncien que “s’han sorprès bastant”. Tot i la previsió, s’han adonat que dijous ja van liquidar el 70% de les Mones. Així ens ho explica en Guillem Anaya de la pastisseria Merci.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *