Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bona acollida a la Quina del Fraternal durant el desembre

Escrit per a 30 de desembre de 2021

  • Les sessions amb més assistència han estat les del dia de Nadal i Sant Esteve.
  • Tornarà a haver-hi quina a Palafrugell els dies 1, 2 i 6 de gener.

Des de l’organització de la Quina del Centre Fraternal es valora positivament les primeres edicions celebrades durant el desembre. El retorn de la quina va ser el passat 5 de desembre i des d’aleshores l’assistència ha estat notable. A més, des de la Junta del Fraternal també destaquen que les noves restriccions per la pandèmia no els han afectat excessivament.

Xavier Carreras, vicepresident de la Junta del Fraternal, torna la sintonia de Ràdio Palafrugell per fer balanç de les quines fetes aquest mes de desembre. En aquest sentit, reconeix que hi ha hagut molt bona acollida. Tanmateix apunta que els dies més forts han estat Nadal i Sant Esteve, com ja passava habitualment.

Carreras afegeix que la primera sessió, de les 18 a les 20 hores, és la que ha tingut més bona acceptació. En contraposició, la segona, de 21 a 23 hores, ha estat més fluixa.

Canvis en les restriccions

Des de la celebració de la primera quina el dia 5 de desembre, han canviat els protocols per evitar els contagis de la Covid-19. Una de les modificacions ha estat la reducció de l’aforament del 100% al 70%. No obstant això, des de l’organització es reconeix que això no els ha afectat perquè ja han aplicat un màxim del 65% des de l’inici perquè tothom estigui més còmode i tranquil.

A més, s’afegeix que s’ha incrementat la ventilació i el control de les entrades i les sortides, per garantir que siguin més esglaonades.

Bona rebuda del nou funcionament

A causa de la pandèmia, es va aplicar un nou canvi en el funcionament com l’adquisició d’un cartró únic amb compra prèvia i que serveix per a tota la sessió. Generalment, es valora positivament i Xavier Carreras afegeix que en tot moment s’han respost tots els dubtes.

Per altra banda, s’ha habilitat una compra a taquilla dels cartrons que han quedat pendents de vendre de la Quina del Fraternal. Carreras explica que inicialment es va plantejar el format de la venda anticipada perquè era obligatòria quan es va planificar el retorn de la quina. A més, també ha permès reduir les aglomeracions de les cues.

Per acabar, recordar que tornarà a haver-hi noves sessions de la quina els dies 1, 2 i 6 de gener. Malgrat això, s’ha suspès la doble sessió prevista pel dia de Cap d’Any, només se celebrarà la de 18 a 20 hores. El dia 2 de gener seguirà amb l’única sessió prevista i al dia de Reis, es mantindran les dues.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *