Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna la Quina del Centre Fraternal

Escrit per el 2 de Desembre de 2021

  • Ho fa aquest diumenge i amb diverses novetats per adaptar-se a la pandèmia.
  • Xavier Carreras, organitzador de la Quina explica que hi haurà un únic cartró per les 10 partides que es faran a cada jornada.

Aquest diumenge torna la Quina del Centre Fraternal, després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia. No obstant això, ho fa amb diversos canvis per fer de la quina un espai totalment segur. Entre les novetats, Xavier Carreras, vicepresident de la Junta del Fraternal i organitzador de la quina, explica que s’ha limitat l’aforament i que s’haurà d’adquirir l’entrada anticipadament.

Amb les mateixes ganes de sempre, però amb més dificultats, la Junta del Centre Fraternal ha tornat a tirar endavant la Quina. Xavier Carreras explica que tot i els dubtes que tenien, finalment es van decidir per tornar a oferir aquesta activitat típica de Nadal. Les darreres informacions respecte a l’evolució de la pandèmia, però, els fa estar en alerta per les possibles restriccions que es puguin aplicar. Carreras explica que ja van tenir en compte la incertesa del moment a l’hora de fer les compres dels premis. Tot i que remarca que no significa que els productes siguin inferiors a altres anys.

Com associació socio-cultural, els protocols pels quals s’han de regir són els que afecten a l’àmbit de la cultura. Per tant, de moment el passaport COVID no serà necessari per entrar a la Quina. Tot i que, depenent dels canvis que es decretin podria ser necessari. En tot cas, expliquen que les novetats i canvis els aniran anunciant a través de la web del Centre Fraternal i les xarxes socials.

Cartró únic per tota la jornada

D’altra banda, des de la Junta han treballat amb un aforament reduït respecte altres anys. A més, per controlar-ho cal comprar el cartró anticipadament, a un preu de 15 euros. Carreras destaca que tot i l’augment del preu dels premis, han mantingut el preu per partida jugada.

La compra d’aquesta entrada és obligatòria així com la reserva pels infants menors de 8 anys que entraran gratuïtament. A més, per temes de reduir la interacció només es jugarà un únic cartró durant tota la jornada.

Aquest diumenge, doncs, torna la Quina del Centre Fraternal i ho farà durant un mes. Així, durant tot el desembre i fins el dia de Reis cada festiu i tots els diumenges hi haurà quina de 18 a 20h. A més, els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener es farà doble sessió.

En tot cas, recorden seguir la web del Centre Fraternal i les xarxes socials per estar al cas dels possibles canvis que s’imposin des de les autoritats sanitàries. Podeu recuperar la conversa íntegra amb Xavier Carreras al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).