Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’ al TMP

Escrit per a 14 de Maig de 2021

  • L’espectacle familiar Baobab forma part de la programació de les 59es Festes de Primavera.
  • Conversem amb en Pere Romagosa, un dels actors de la companyia La Pera Llimonera i de l’espectacle protagonista d’aquest dissabte.
  • Un “clown” familiar que busca reflectir un problema d’exclusió social real.

Des dels estudis de Ràdio Palafrugell, contactem amb en Pere Romagosa; Un dels actors de l’espectacle Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol que tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Municipal de Palafrugell (TMP). Tot seguit, en Pere ens descobreix la fabula de l’espectacle que comptarà amb la participació activa del públic familiar.

Inicialment, preguntem a en Pere Romagosa sobre la companyia La Pera Llimonera. El qual informa l’audiència que es tracta d’una companyia especialitzada en espectacles per públic infantil i familiar.

Sobre l’espectacle Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, es tracta d’un show humorístic que compta amb un rerefons realista: Engloba la història d’un país en guerra que provoca l’exili obligat dels personatges.

Tal com exposa Romagosa a continuació, amb Baobab han buscat transportar al públic familiar cap al problema que viuen moltes persones d’altres països. El fruit és “poder explicar una història molt crua d’una manera amable i amb molta esperança”.

Tot i les mesures de seguretat i prevenció per la COVID-19, l’espectacle del pròxim dissabte està preparat per interactuar amb els protagonistes. Així ens ho defineix en Pere Romagosa.

Recordar que l’espectacle se celebrarà el demà a les 18 h al Teatre Municipal de Palafrugell i el preu de la localització és de 6 euros. Per a més informació podeu contactar amb el TMP al 972 61 11 72. Per concloure, en Pere Romagosa aprofita per convidar a totes les famílies de Palafrugell i voltants a gaudir de l’espectacle.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *