Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nous espais per a les activitats del Flors i Violes 2021

Escrit per el 29 d'Abril de 2021

  • Aquest cap de setmana, coincidint amb la programació del Flors i Violes 2021, s’esperen precipitacions que podrien arribar fins al 100%.
  • Davant els fets, l’organització ha decidit reubicar els diferents esdeveniments.

Davant l’alta probabilitat de pluja per aquest cap de setmana, l’organització del Flors i Violes 2021 ha decidit buscar nous espais per a les activitats programades. Parlem dels concerts de Judit Nedderman, Ramon Mirabet, El Pot Petit, Orquestra Di-versiones, Yldor Llach, Mr. Stromboli, L’Energia i #PalafrugellCanta. A més de les diferents activitats previstes a peu de carrer.

Aquest pròxim cap de setmana de divendres 30 d’abril fins diumenge 2 de maig, segons informa aemet.es, s’esperen precipitacions que podrien arribar fins al 100%. Davant la previsió, l’organització de Flors i Violes 2021 ha reubicat als seus esdeveniments.

Així, els esdeveniments programats a la plaça Ermengarda i els espectacles de carrer es traslladaran a la Bòbila. D’altra banda, els concerts del concurs de talent musical Palafrugell Canta es farà a Els Ametllers.

Per últim, el que ha portat més de corcoll a l’organització és on ubicar els concerts programats a la plaça de Can Mario. Finalment, s’ha decidit que el pavelló poliesportiu, un espai que permet mantenir l’aforament de 400 persones amb les distàncies entre grups.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).