Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Balanç positiu de la Fira de Vins i Caves

Escrit per el 4 d'Octubre de 2021

  • Des del Grup Costa Brava Centre valoren positivament poder tornar a celebrar l’esdeveniment. Organització i stands coincideixen en què dissabte va ser el dia que més es va treballar.

Aquest cap de setmana passat Palafrugell ha acollit la 40a Fira de Vins i Caves de la Costa Brava. L’esdeveniment, organitzat per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, ha portat gairebé un centenar de referències de vins negres, blancs, rosats, escumosos i naturals provinents d’una cinquantena de cellers catalans. També s’hi han pogut tastar quatre formatges catalans d’alta qualitat. Des de l’organització fan un balanç positiu de la Fira de Vins i Caves, tot i celebrar-se fora de les dates habituals. De fet, durant els tres dies hi han assistit al voltant de 2.000 persones.

El company de Ràdio Palafrugell, Ferran Castelló va apropar-se durant el darrer dia de l’esdeveniment per recollir les opinions de tots els agents implicats. Així, va poder conversar amb Judit Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre la qual va fer una valoració positiva global de la Fira. En aquest sentit, remarcant que el més important ha estat tornar.

Balanç positiu dels stands i els visitants

D’altra banda, també va poder conversar amb algun dels stands que van assistir a la Fira. Així, en Sergi i la Carla, des de la foodtruck la Carlavana, coincideixen amb l’organització que dissabte va ser el millor dia.

Per últim, en Jean Pierre i la Núria, dos visitants que han assistit per primera vegada a la Fira, consideren que “és una proposta molt interessant i molt encertada“.

En definitiva, tots els agents valoren positivament aquesta 40a edició que, recordem s’ha celebrat en unes dates fora de les habituals. Un fet, però, que des del Grup Costa Brava Centre han vist com una oportunitat per desestacionalitzar el turisme. El global de degustacions fetes ha estat de 8.000 i s’han repartit unes 300 taules de formatge.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).