Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Balanç positiu de la 1a Gimcana Garoina Selfie

Escrit per el 21 d'Abril de 2021

  • Imma Balanyà, de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell i Pau Bruguera de l’àrea de Joventut es mostren satisfets d’aquesta primera edició.
  • Destaquen la participació en la gimcana del jovent del municipi, en una activitat en la que hi han participat una seixantena de grups.

Aquest passat cap de setmana es van tancar la participació de la 1a Gimcana Garoina Selfie organitzada per l’Agrupació Excursionista i ‘àrea de Joventut de Palafrugell. En aquest sentit, els organitzadors fan un balanç molt positiu d’aquesta primera edició. En total s’hi van apuntar uns 80 equips, tot i que, finalment i van participar prop de 60.

La gimacana consistia en localitzar els 15 espais del municipi. Per comprovar que s’havien trobat els 15 llocs, cada participant s’havia de fer una selfie, de la que es valorarà l’originalitat. Imma Balanyà destaca que la rebuda de la gent ha superat les expectatives.

Per la seva banda, Pau Bruguera de Can Genís posa la mirada en el fet que volien que el jovent descobrís espais del municipi.

La idea de fer aquesta activitat va sorgir de la voluntat de l’àrea de Joventut de proposar una gimcana per joves. Així, amb el contacte de l‘Agrupació Excursionista van decidir readaptar el que havia estat la Marxa la Garoina.

Bona resposta del jovent

Tot i que s’hi van inscriure un total de 80 equips, finalment hi van acabar participant al voltant de 60 grups. La resposta de tots els participants ha estat molt positivia. Fins i tot, Bruguera remarca que en els equips familiars, els joves s’hi van sumar sense esforços.

En aquesta línia, també hi havia equips formats només per joves. Un fet que des de l’àrea, en un primer moment, no hi tenien confiança. Per tant, malgrat que no s’ha arribat a tots i totes les joves, valoren com a èxit la resposta dels joves.

Aquest dimarts es van donar a conèixer els guanyadors del diversos premis que hi havia a través de les xarxes socials. A causa de la bona resposta del públic, en Pau i la Imma, detallen que van ampliar els premis.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Imma Balanyà i Pau Bruguera al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).