Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la ‘Gimcana Garoina Selfie’

Escrit per el 31 de Març de 2021

  • L’organtizació és a càrrec de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell, consisteix en localitzar 15 indrets del municipi i fer-s’hi una selfie.

L’Agrupació Excursionista de Palafrugell organitza la primera “Gimcana Garoina Selfie”. L’activitat consisteix en trobar 15 indrets del municipi i fer-s’hi una fotografia. La gimcana començarà el dia 1 i es tancarà el 18 d’abril.

Un cop feta la inscripció, els participants rebran per Whatsapp les indicacions per localitzar els 15 espais. Per comprovar que s’han trobat els 15 llocs, un cop s’hi arribi cada participant s’haurà de fer una selfie, de la que es valorarà l’originalitat, i enviar-la per Whatsapp al número indicat. Cada indret té una dificultat, per tant té diferents puntuacions. Es pot participar de forma individual o en grup.

La Imma Balanyà, organitzadora per part de l’Agrupació explica que la idea va sorgir durant el confinament domiciliari de fa un any. A més, destaca que la gràcia de trobar els 15 indrets és també el recorregut que es fa.

Diversos premis

El guanyador serà la persona o equip que aconsegueixi localitzar tot els llocs. En cas que hi hagi altres participants que hagin ubicat els punts, guanyarà qui ho hagi fet en menor temps.

Així, el guanyador rebrà una entrada doble al cinema de Palafrugell i un lot de material de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell; el segon classificat, una entrada doble al cinema de Palafrugell; i la selfie més original, un val de 20€ per gastar a qualsevol comerç o negoci associat a Oohxigen. Tots i totes les participants entraran en un sorteig d’un lot sorpresa.

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell, Pau Bruguera, detalla que la ‘Gimcana Garoina Selfie‘ compta amb la col·laboració de l’àrea de Cultura i amb l’Associació de Comerç i Negoci Oohxigen. A més, de ser una molt bona oportunitat per descobrir l’entorn de Palafrugell.

Tanmateix, des de l’organització es recorda que és important respectar i protegir el medi natural, preservant l’entorn. Són espais naturals protegits, on cal tenir una actitud respectuosa amb l’entorn.

Per últim, recordar que es tracta d’una activitat gratuïta i apta per a totes les edats. Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer a través de www.cangenis.cat i de www.aepalafrugell.org.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).