Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aviat s’obriran les inscripcions dels cursos del segon quadrimestre al Centre Municipal d’Educació

Escrit per el 2 de Gener de 2023

  • El període d’inscripció serà del 9 al 22 de gener.

Del 9 al 22 de gener s’obriran les inscripcions pels cursos del segon quadrimestre al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós. L’oferta serà variada i inclouran cursos d’informàtica, fotografia, literatura i idiomes i s’impartiran durant els mesos de febrer a maig.

Els cursos digitalitzats seran d’informàtica. Hi haurà Informàtica 1 els dimarts i dijous a la tarda amb un preu de 35 euros; i el d’Informàtica 2, els dilluns i dimecres amb un preu de 45. També, s’impartirà el curs Actic nivell mitjà els dilluns i dimecres al vespre amb un preu de 50 euros, així com el de nivell avançat, els dimarts i dijous amb preu d’inscripció de 80.

Pels aficionats a la fotografia, podran apuntar-se al curs d’introducció a la fotografia amb una durada de 20 hores els dimarts a la tarda. A part, durant el mes de febrer es convocarà el VI Premi de Fotografia ‘Palafrugell és educació’ i l’exposició fotogràfica ‘La mar de bruta’, del 15 de març al 16 d’abril.

També, s’impartirà un taller de costura per aprendre a fer arranjaments bàsics, reciclatge de roba i donar-li una segona vida. S’impartirà els dilluns a la tarda, la durada és de 20 hores amb un preu de 50 euros.

Per altra banda, també s’oferiran els tallers de l’Aula de lletres de la Fundació Josep Pla que són el taller d’escriptura “Secrets de la narració” i el d’escriptura de microrelats. Per a més informació i reserves, es pot trucar al telèfon 972 30 55 77.

Per acabar, pel que fa als cursos d’idiomes s’oferiran d’anglès (oral, intermedi i per viatjar), francès (A1 i B1.1), alemany i italià. Tenen les places limitades i es poden consultar a través del web. En el cas de l’anglès i francès, les proves de nivell es faran el 18 de gener de les 17 a 18.30 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).