Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba l’estabilitat i l’augment de temperatures

Escrit per el 7 de Juny de 2021

  • Conversem amb Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps d’aquesta setmana entrant.
  • D’entre la previsió, destaca l’estabilitat del temps i la pujada progressiva de les temperatures.

Un dia més coneixem la informació meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Al llarg de l’entrevista, Pascual fa balanç del temps del darrer cap de setmana i avança la previsió per aquesta setmana entrant. D’entre la previsió, destaca l’estabilitat del temps i la pujada progressiva de les temperatures al llarg dels pròxims dies.

Sobre aquest cap de setmana anterior, Pascual defineix el temps de tranquil. Afegint que viurem estones de sol tot i la variabilitat del cel, i una pujada de les temperatures amb tramuntana suau.

Inicialment, conversem amb en Josep Pascual sobre la xafogor que comença a notar el nostre cos: La qual és el resultat de la combinació de l’arribada de temperatures més altes amb nivells importants d’humitat al territori.

Arriba l’estabilitat del temps

En segon lloc, entrant en la previsió d’aquesta setmana actual, en Josep avança que viurem un temps estable sense grans canvis. Amb vents fluixos i un cel de nuvolades.

D’altra banda, respecte la situació anterior, aquesta pot provocar algun banc de boira amb sensació de fred a la línia de costes del territori.

Finalment, preguntat sobre la dinàmica meteorològica del darrer mes, Pascual comenta que hem viscut el temps típic d’un maig de fa anys. Un maig que s’allunya dels maigs calorosos als quals estàvem acostumats.

Podeu accedir a l’entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).