Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Alumnes del Vedruna organitzen una cursa adaptada

Escrit per el 17 de Febrer de 2022

  • S’emmarca en el projecte “Reducció de les Desigualtats” que estan treballant de forma conjunta des de 1r a 5è de primària.
  • La cursa es farà a l’Estadi Municipal el proper dissabte 5 de març a les 10:30h.

Els i les alumnes de 1r a 5è de primària de l’escola Vedruna de Palafrugell organitzen una cursa adaptada pel dia 5 de març. L’esdeveniment titulat “Córrer per la inclusió i l’equitat” permet treballar de forma transversal diverses competències. L’objectiu és convertir l’Estadi Municipal d’inclusió i convivència.

A dues setmanes de la curs adaptada que organitzen des de l’escola Vedruna, els infants estan fent una crida per comptar amb persones relacionades amb l’àmbit del lleure. Demanen la col·laboració per tal que el dia de la cursa hi pugui haver actuacions, espectacles i tallers que dinamitzin la jornada. Tot i que l’esdeveniment comença a les 10:30h, aquest s’allargarà fins a les 14h.

Durant aquest curs 2021-2022 a l’escola Vedruna-Prats de la Carrera han inclòs en els projectes aspectes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En aquest sentit, han sorgit iniciatives com les de la 26a Setmana de la Ciència o la cursa adaptada del proper 5 de març. En tots els casos s’ha comptat amb la participació de professionals del sector que han assessorat a l’alumnat.

Així, des del mes de setembre han dibuixat la realitat a partir de diferents mirades i entenent la diversitat des de la narrativa i la ficció. A més, de treballar aspectes que van des de la conscienciació i el coneixement fins a la implicació i l’acció de tota la comunitat.

Fins al moment, l’equip organitzador format per mestres i alumnes estan molt satisfets per l’acollida que la prova ha tingut tant en l’àmbit educatiu, com també en entitats i la societat palafrugellenca.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).