Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Albert Pla arriba al Far de Sant Sebastià

Escrit per el 18 de Maig de 2023

El proper divendres, 19 de maig, a les 10 de la nit, Albert Pla serà el protagonista d’un concert especial en el marc del Festival Ítaca. Aquesta serà la primera vegada que el festival programa un concert al Far de Sant Sebastià de Llafranc, un nou espai incorporat recentment.

Amb una dilatada trajectòria com a músic, cantant, actor, escriptor i pallasso, Albert Pla és conegut per la seva capacitat per commoure, remoure i sorprendre amb les seves interpretacions. En aquesta ocasió, l’artista presentarà l’espectacle “De prop”, una experiència de música en estat pur, amb una dramatúrgia única i poètica devastadora i electritzant.

El director del Festival Ítaca, Fran Arnau, explica a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell que els espectadors trobaran l’Albert Pla més íntim.

L’entrada inclou l’opció de fer una visita a les restes del poblat ibèric Sant Sebastià de la Guarda i un tastet de cava durant la nit del concert, proporcionant una experiència sensorial completa. Ara bé, Arnau explica que queden poques places per fer la visita.

Les entrades per a aquest concert ja estan disponibles, amb preus a partir de 25 €. El Festival Ítaca també ofereix un descompte del 10% per a famílies nombroses i monoparentals, aturats i persones amb diversitat funcional.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).