Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Actes pel Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI

Escrit per a 27 de Juny de 2019

  • Sònia Vivolas, directora de l’Espai LGTBI repassa les activitats programades per commemorar aquest dia

El 28 de juny és el Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI. Des de l’Espai LGTBI de l’Ajuntament de Palafrugell ha organitzat diversos actes per conscienciar la població de la diversitat de gènere.

Així doncs, avui dijous a les 18:30 de la tarda es tornarà a pintar el pas de vianants de davant de la Biblioteca de Palafrugell. Aquest pas es va pintar per primer cop l’any passat com recorda la Sònia Vivolas, directora de l’Espai LGTBI Palafrugell

L’any passat la pintada del pas de vianants davant de la Biblioteca va comportar diverses reaccions. No totes positives com remarca Vivolas.

D’altra banda, demà divendres 28 a les 10 del matí, l’acte central de la jornada servirà per pintar un banc de l’Espai LGTBI de Palafrugell al carrer de Pals n. 77. L’activitat consistirà en pintar el banc situat davant del centre, amb els colors de la bandera LGTBI i hi podrà participar tothom que vulgui. 

Per acabar amb les activitats, divendres 5 de juliol, tindrà lloc una activitat per als més menuts. A les 18:30h a la Biblioteca de Palafrugell se celebrarà l’Hora del conte, amb Amors que no tenen res d’estrany a càrrec de Laura Rodríguez de la Companyia Dona cançó.

Paral·lelament, el divendres 28 de juny, presidint la façana de l’Ajuntament, es col·locarà la bandera LGTBI en commemoració d’aquest dia. Aquest dia se celebra el 28 de juny després dels fets que van succeir aquesta mateixa data de l’any 1969 a Nova York on la població LGTBI va sortir al carrer arran d’una batuda policial al bar gai de Stonewall Inn. 

Sònia Vivoles a la sintonia de Ràdio Palafrugell
Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI
Cartell dels actes per commemorar el Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *