Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Acaba el procés participatiu del Consell de Joves

Escrit per el 4 de Febrer de 2020

Demà dimecres acaba el procés participatiu del Consell de Joves de Palafrugell 2019. En aquesta votació es decideix a què es destinarà la partida de 3.000 euros que l’Ajuntament de Palafrugell posa a disposició dels joves.

El Consell té una doble finalitat. La primera és tirar endavant la proposta que obtingui més suport en les 3 trobades anuals a partir del pressupost disponible. La segona és resoldre els dubtes i peticions dels joves. En aquest sentit, es conviden a tècnics i polítics establint una comunicació directa i sense intermediaris.

La Marta Julián, dinamitzadora del Consell de Joves explica a Ràdio Palafrugell com s’està desenvolupant el procés. Les 6 propostes final van sorgir d’una jornada participativa celebrada el passat octubre del 2019.

Les propostes finalistes són les següents: una jornada d’intercanvi cultural, donar-los a una ONG que treballi per a joves, destinar-los a recollir deixalles de les platges, arreglar les porteries del camp de futbol ubicat al parc del Bruguerol, ampliar el parc de Cal·listènia i, per últim, contribuir a que la cartellera del Cine Club Garbí sigui més juvenil.

A falta d’un dia de votació, la Marta destaca que hi ha un empat tècnic entre dues propostes. Les opcions més votades són la de fer una jornada d’intercanvi cultural i la de netejar les platges. En aquest sentit, si finalment la votació acaba d’aquesta manera es repartiran els 3.000 euros entre les dues opcions.

Per a poder participar només cal tenir entre 16 i 29 anys i està empadronat a Palafrugell. Es pot votar al procés participatiu a través de l’enllaç. Recordeu, però, que demà acaba el procés participatiu dels 3.000 euros del Consell de Joves.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).