Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


7a edició de ‘Nadal al Museu’ també a Palafrugell

Escrit per a 9 de Desembre de 2021

  • El Museu del Suro de Catalunya – Palafrugell se suma un any més a la iniciativa impulsada per la Xarxa de Museus de les Comarques gironines.

Aquest Nadal, com ja és tradició als museus del territori, els infants que els visitin podran gaudir d’un munt d’activitats educatives. Amb el lema: “Tens ganes de passar-t’ho bé per Nadal? Visita els museus de les comarques de Girona, i descobreix-ho!” es continua amb la voluntat de fer passar bones estones d’oci, mentre s’aprèn sobre el patrimoni i les tradicions locals. En aquesta 7a edició de ‘Nadal al Museu’ també s’hi ha sumat el Museu del Suro de Catalunya – Palafrugell.

Laura Requena, responsable dels Serveis Educatius del Museu recorda que les activitats ja van començar aquest passat cap de setmana. En aquest sentit, destaca la bona afluència de les famílies que van omplir totes les propostes.

La 7a edició del ‘Nadal al Museu‘ es desenvolupa del 4 al 9 de gener. Tot i que cada equipament ofereix les seves pròpies propostes, hi ha una activitat conjunta. Es tracte d’un repte on a través d’una il·lustració de l’autora Roser Matas s’haurà de buscar els objectes reals del museu que apareixen a la il·lustració.

Propostes familiars i pel públic en general

D’altres propostes que arribaran a partir del 18 de desembre hi ha un parell de tallers de manualitats amb suro. En aquests es faran objectes de temàtica nadalenca. Se’n fan els dies 18 i 30 de desembre, així com els taller de fanalets dels dies 2, 4 i 5 de gener.

Malgrat que la majoria de les activitats que es proposen durant aquest mes de desembre i fins el 9 de gener del 2022 estan adreçades a un públic familiar, també hi ha propostes pel públic en general. Així, Requena destaca la visita guiada per l’exposició temporal sobre “Valentí Fargnoli, el Paisatge revelat”. Aquesta tindrà lloc el diumenge 19 de desembre a les 12h.

A més, també segueix en marxa el Cluedo lliure per l’exterior del Museu, per a joves i famílies. Una activitat per a descobrir els secrets del món surer
a través de la resolució d’un misteri.

Totes les activitats, la majoria de les quals freguen el límit d’aforament, es poden consultar al web del Museu del Suro. Per a reservar la plaça per alguna de les propostes es pot fer al telèfon 972 30 78 25 o per correu electrònic a info@museudelsuro.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *