Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


70 places d’aparcament gratuïtes a menys de 10 minuts del centre

Escrit per a 11 de Juny de 2021

  • Al carrer Manufactures del Suro s’habilitarà una nova zona d’aparcament com alternativa a la pèrdua de places a la plaça Priorat Santa Anna.

La pèrdua de places d’aparcament que suposarà la reforma de la plaça Priorat Santa Anna ha estat un dels principals motius per criticar aquesta futura actuació de l’equip de govern. Lluís Ros, regidor d’Obra Pública, ja havia apuntat que hi hauria una alternativa propera. En aquest sentit, avança a Ràdio Palafrugell que aquesta s’ubicarà al carrer Manufactures del Suro en la que hi hauran al voltant de 70 places d’aparcament gratuïtes. D’altra banda, considera que per la reforma que s’ha de fer no és necessària la participació ciutadana.

Lluís Ros ha avançat que l’alternativa a la pèrdua d’aparcament a la plaça Priorat Santa Anna serà al carrer Manufactures del Suro amb carrer Garriga.

Així, es crearan unes 70 places d’aparcament gratuïtes a menys de 10 minuts del centre de Palafrugell.

D’altra banda, Ros destaca que l’habilitació del nou espai com a aparcament permetrà doblar les places existents a la Priorat Santa Anna.

Des de l’equip de govern consideren que donen solució a una de les queixes que havia provocat la notícia. En aquest sentit, Ros respon que el nou espai d’aparcament estarà disponible abans de les obres a la plaça Priorat en la que recorda que hi continuaran havent-hi les places de càrrega i descàrrega.

Sense participació ciutadana

L’altra focus de les crítiques, sobretot de l’oposició, és la manca de participació ciutadana en el projecte. Tot i que el regidor palafrugellenc reconeix que el projecte no està tancat, considera que no és necessària la participació ciutadana.

Amb tot, explica que en els propers dies s’informarà a l’oposició de l’estat del projecte que passa, principalment, per canviar el paviment i enjardinar l’espai.

Per tot plegat, Lluís Ros, apunta que la remodelació de la plaça Priorat Santa Anna afavorirà el comerç.

Així doncs, tot i les crítiques rebudes per part de l’oposició i dels comentaris en contra a les xarxes socials, la reforma de la plaça Priorat Santa Anna es farà passat l’estiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *